Announcement

Collapse
No announcement yet.

[Quận 1] VinAI Residency Program Batch 10 - Chương Trình Tài Năng AI Của Công Ty TOP 20 GLOBAL VinAI Thuộc Tập Đoàn Vingroup

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • [Quận 1] VinAI Residency Program Batch 10 - Chương Trình Tài Năng AI Của Công Ty TOP 20 GLOBAL VinAI Thuộc Tập Đoàn Vingroup

  Công ty VinAI (thuộc tập đoàn Vingroup) chuyên nghiên cứu những vấn đề cơ bản của trí tuệ nhân tạo (AI), từ cốt lõi là những thuật toán như máy học (machine learning), học sâu (deep learning),.. và áp dụng trong một số lĩnh vực thực tế như hiểu được nội dung hình ảnh, ngôn ngữ, giọng nói và hành vi tương tác người dùng. Năm 2022, VinAI được công nhận là đại diện Việt Nam duy nhất nằm trong top 20 các công ty toàn cầu dẫn đầu về nghiên cứu AI.

  Được thành lập năm 2019, chương trình VinAI Residency Program là chương trình đào tạo tài năng nghiên cứu AI đầu tiên và danh giá nhất Việt Nam. Cho đến nay, chương trình đã đào tạo gần 100 nhân tài, trong đó có những người đã tốt nghiệp và đang tiếp tục theo đuổi sự nghiệp học thuật tại các chương trình Tiến sỹ danh giá trên thế giới và có những người tiếp tục gặt hái những thành công ở những hướng đi khác. Với lộ trình đào tạo chuyên sâu trong vòng 2 năm, thành viên chương trình được cung cấp đầy đủ cơ sở vật chất, các khóa học và mentorship (người hướng dẫn - là các giáo sư, tiến sĩ đầu ngành) để phục vụ cho những dự án nghiên cứu quốc tế. Không chỉ vậy, những AI Resident này còn được đào tạo toàn diện, không chỉ tập trung nghiên cứu chuyên sâu mà còn có những cơ hội học tập, rèn luyện kỹ năng mềm, khả năng ngôn ngữ, tư duy doanh nghiệp,... để trở thành những nhân tố xuất sắc và có tầm ảnh hưởng trong cộng đồng.

  343075222_1160458822016913_204265427110814477_n.jpg
  VinAI Residency Program – Batch 10 Application is now OPEN

  Welcome to an exciting journey that’s sure to get your heart racing and ignite your passion for AI knowledge. This summer, the VinAI Residency Program is back and ready to light up the sky!

  Our program is the most prestigious AI incubator in Vietnam, boasting a proven track record of successfully preparing residents for lucrative careers in AI research. We’ve helped secure 95 Ph.D. scholarships from the top 20 global universities and had 101 papers accepted at top-tier AI conferences. Throughout the program, we’ll provide you with the tools and expertise to become an influential AI leader, setting you up for success in your future research endeavours.

  Let’s make some waves in the world of AI together!

  👉 Join us: https://bit.ly/VinAIRRPB10

  WHY JOIN US?
  • World-class mentorship from top-notch AI research scientists.
  • Fundamental research and courses in Machine Learning, Computer Vision, Natural Language Processing; plus, additional English classes and soft-skill courses.
  • A dynamic environment with excellent research scientists & AI engineers in one of the TOP 20 global companies for ‘leading AI Research in 2022’.
  • Competitive compensation package.

  🔎 We are searching for CANDIDATES who are:
  • Both undergraduates and recent graduates with a Bachelor’s/master’s degree.
  • A strong, self-driven interest in conducting research work.
  • Possess an exceptionally strong ability in either mathematics or coding.
  • Able to communicate in English adequately.

  OUR RECRUITMENT TIMELINE:
  1. Application opening: 26/4-10/6
  2. Entrance test: 3/6-11/6
  3. Coding interview: 12/6-25/6
  4. Research interview: 26/6 – 9/7

  The program for Batch 10 officially starts on 08/2023.

  Applications are OPEN from 26/04/2023 to 10/06/2023.

  👉 𝐀𝐏𝐏𝐋𝐘 𝐍𝐎𝐖:https://bit.ly/VinAIRRPB10

  Want more information? Contact us at: ai-residency@vinai.io

  _______________________________________

  For more information about AI Residency Program: https://www.vinai.io/ai-residency/

  Subscribe & follow us on:
  Last edited by vinai; 01-05-2023, 16:32.

LHQC

Collapse
Working...
X